Visita guiada a les abelles de l'Obac

La Torre
08 d'abril del 2016
Taller d'apicultura de l'Hort de la Sínia.
Taller d'apicultura de l'Hort de la Sínia. | Foto: Oriol Montesó
Aquest dissabte a les deu del matí i a les dotze del migdia es faran dues visites guiades a les abelles de l'Obac. El punt de trobada serà a la Casa Nova de l'Obac, a la carretera de Terrassa a Rellinars km 9.8.

Les visites seran de 90 minuts dels quals la primera part es farà en els baixos de la Casa Nova on es farà una explicació del que es veurà a l'interior de l'arna. 

Després cadascú agafarà el material de protecció segons les seves necessitats, guants, caretes, polaines... i, caminant uns 5 minuts s'arribarà a les feixes on són les arnes. A prop de les arnes es vestiran els participants, encendran el fumador i obriran el rusc per veure i explicar el que vagi sortint. Tornada altre cop a la Casa Nova.

Va dirigida al públic en general, tot i que l'edat mínima dels participants és de 8 anys i acompanyats. 9 euros adults, infants menors de 12 anys 4 euros.
 
Les abelles estan absolutament lligades a les condicions meteorològiques, en cas de temps advers es pot suspendre la sortida (vent, fred, sequera, pluja...).