El Fons Fotogràfic Joan Biarnés i Jornet, per Terrassa

L'acte de signatura del conveni tindrà lloc aquest dimecres, el mateix dia que Joana Biarnés presenta el seu documental al Cinema Catalunya

La Torre
13 d'abril del 2016
L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, signarà el conveni de donació a l’Arxiu Municipal de Terrassa del Fons Fotogràfic Joan Biarnés i Jornet, que consta de 17.633 clixés negatiu, juntament amb les filles del fotògraf, Joana i Montserrat Biarnés.

L’acte, que tindrà lloc aquest dimecres a les set de la tarda a l'Ajuntament de Terrassa, també comptarà amb la presència del regidor de Cultura, Jordi Flores. Joan Biarnés i Jornet va fotografiar tot tipus d’esdeveniments esportius a la ciutat, majoritàriament durant els anys 50 i 60 del segle XX. Biarnés, fotoperiodista esportiu, havia treballat per al Diari de Terrassa, Mundo Deportivo i altres diaris de l’època.

I aquest mateix dimecres, a les vuit del vespre i al Cinema Catalunya tindrà lloc la presentació del documental Una entre tots, dirigit per Jordi Rovira i dedicat a la fotoperiodista terrassenca Joana Biarnés. Aquesta projecció s’emmarca dins d'El Documental del Mes, una iniciativa del Festival DocsBarcelona que estrena cada mes un documental en una xarxa de 70 sales a tot l’estat espanyol.