Rubén Jiménez, cinquè júnior al XXVI Duatló de Banyoles

La marca assolida per Jiménez el va situar en el 41è lloc d’una classificació general

23 de març del 2016
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Rubén Jiménez va aconseguir una meritòria cinquena posició en categoria júnior en el XXVI Duatló de Banyoles i Comarques, una de les proves més antigues del calendari català de duatlons celebrada diumenge passat.

La cursa va desenvolupar-se en modalitat esprint sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres més finals de cursa a peu. Jiménez va aturar el crono en 1h01’45”, en una prova que va dominar Ernest López (CN Olot), guanyador amb 57’50”.

La marca assolida per Jiménez el va situar en el 41è lloc d’una classificació general que va encapçalar Aleix Domènech (CN Olot), amb un temps de 55’07”. El CN Terrassa Cicles Morenito va presentar dos triatletes més en aquesta prova, Eduard Gallardo, que va ser 36è amb 1h01’26”, i Carlos Molina, que va finalitzar en 88a plaça amb 1h05’14”.