Can Bonvilar de Terrassa recupera 150 pins, roures i alzines

Es va fer una plantada en una de les zones més afectades per la ventada del 9 de desembre de 2014

La Torre
21 de març del 2016
Actualitzat a les 17:35h
Can Bonvilar de Terrassa recupera 150 pins, roures i alzines
Can Bonvilar de Terrassa recupera 150 pins, roures i alzines | A.T.

El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat i president delegat de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Terrassa, Marc Armengol, va visitar el passat dissabte la plantada d’arbres feta a la zona de Can Bonvilar resultat d’un acord de col·laboració entre l’Obra Social La Caixa/Fundació La Caixa i la Federació d'ADF del Vallès Occidental.

Aquesta actuació de reforestació, que ha comptat amb la col·laboració dels serveis de Protecció Civil i Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, es va fer en una de les zones més afectades per la ventada del 9 de desembre de 2014.

En total hi van participar en aquesta acció una vintena de personal voluntari de diverses ADF de la comarca i una vintena de voluntaris i voluntàries de la Fundació La Caixa.

Les actuacions, que s’han portat a terme del 15 al 19 de març, han consistit en la retirada de residus de la zona, la preparació de terrenys i la replantació d’un total de 150 arbres entre pins, roures i alzines. Les persones participants van poder plantar un arbre i apadrinar-lo amb el seu nom a fi de poder fer el manteniment i regar-lo lliurement amb posterioritat a la repoblació.