Brillant actuació de Laura Gamell al Top12 de França

​Els millors aparells de la de Terrassa han estat assimètriques i salt

La Torre
21 de març del 2016
Actualitzat a les 10:07h
Laura Gamell ha participat aquest cap de setmana en el Campionat de França de gimnàstica artística per equips, Top 12, que reuneix els millors equips d'aquest país, on ha aconseguit pujar el podi en tercera posició, amb l'indépendant-stéphanoise de Saint Etienne.

Aquesta és una competició en la que els clubs poden incorporar fins a dues gimnastes estrangeres per reforçar-los i en que hi ha en joc no només la lluita pel podi si no també el mantenir-se entre l'èlit, doncs es tracta d'un sistema amb vàries categories en que trobar-se en la més elevada és una fita.

L'indépendant-stéphanoise ha incorporat enguany les catalanes Laura Gamell i Ana Palacios per millorar el cinquè resultat obtingut en l'edició anterior i gràcies a la seva valuosa aportació ha aconseguit una brillantíssima tercera posició final, que és el millor resultat obtingut per aquest club els darrers anys i el situa al capdavant de la gimnàstica francesa.

Laura Gamell ha tornat a participar en una competició completa després de no haver-ho fet des del campionat d'Espanya del juliol de l'any passat, i la seva actuació ha estat destacada, tenint en compte aquesta manca de rodatge.

Els seus millors aparells han estat assimètriques i salt. Les dues gimnastes catalanes, juntament amb la júnior Marta Sànchez, es desplacen aquest dilluns a Madrid per incorporar-se a la concentració preparatòria dels campionats d'Europa de gimnàstica artística que tindran lloc a Berna a principis de juny. El Gimnastic Terrassa comptarà aquest cop, doncs, amb dues gimnastes que optaran per classificar-se per la màxima competició continental, una sènior i l'altra júnior, una fita que esdevé històrica per la nostra ciutat, doncs mai abans s'havia donat la oportunitat de tenir dues gimnastes en un europeu. Caldrà, però, confirmar aquesta possibilitat les pròximes setmanes, en els diferents controls i competicions classificatòries.