Persecució de pel·lícula a Terrassa per atrapar un lladre que portava un arma de foc

L'individu es va aconseguir escapolir en un primer moment, però finalment va ser localitzat a casa els seus pares

La Torre
18 de març del 2016
Actualitzat el 21 de març a la 13:46h
Aquest dijous a la tarda, un veí del carrer d'Ucraïna va avisar la Policia Municipal de Terrassa. Resulta que un home havia entrat a l'habitatge, que estava ocupat, amb la intenció de robar-los. S'havien encarat amb l'individu i aquest els havia intimidat amb una arma retallada, tipus escopeta. 

Diverses unitats policials van iniciar la recerca de l'home. El van localitzar al carrer Holanda on l'individu va agafar un cotxe i va fugir. Les dotacions el van estar perseguint fins que al carrer Grècia va abandonar el vehicle i va endinsar-se al bosc. Els agents van optar per avisar primer Egarvia per tal que s'enduguessin el cotxe i van tornar a l'origen del conflicte. Seguidament, van dirigir-se al domicili de l'home, al mateix carrer Grècia. Allà, la seva parella va deixar entrar els agents, els quals van observar dues armes més retallades del calibre 12 que van intervenir.

Al cap d'una bona estona, un particular va alertar que havia vist l'individu al carrer Holanda. Havia sortit del bosc i s'havia escoltat un tret. Pels testimonis, s'havia dirigit a casa dels seus pares. Fins allà van anar els agents que el van trobar. Va ser ell mateix qui va obrir la porta a la policia. Un cop detingut van traslladar-lo a Mútua pel reconeixement mèdic i es va informar als Mossos d'Esquadra. No es va localitzar la tercera arma amb què hauria amenaçat els individus del pis ocupat.