Manel presenta el videoclip de «Sabotatge», dirigit per Sergi Pérez

El grup musical anuncia quatre concerts al maig per la preestrena de “Jo Competeixo” | L'egarenc ha estat l'encarregat un cop més de donar forma a una de les peces del grup català

Una imatge del videoclip de «Sabotatge»
Una imatge del videoclip de «Sabotatge» | Youtube
Redacció
17 de març del 2016
Actualitzat el 18 de març a les 8:30h

El conjunt barceloní Manel ha presentat el videoclip de la cançó Sabotatge, tema que es va fer públic divendres passat i que representa el single d'avançament del seu imminent nou àlbum, Jo Competeixo. El director del curt ha estat Sergi Pérez, que ja va estar al darrere dels videoclips de Dona Estrangera, Benvolgut i Teresa Rampell. Cal recordar que Pérez ha aconseguit el premi Gaudí a la millor pel·lícula en català del 2015 amb la seva opera prima, ‘El camí més llarg per tornar a casa’.

En paral·lel Manel ha anunciat quatre concerts previs a la presentació oficial del disc al festival Primavera Sound. Actuaran a Banyoles el 13 de maig, a Tàrrega el 15, a Valls el 20 i a Inca, a les Illes Balears, el 27. Totes les actuacions tindran lloc en espais urbans a l'aire lliure i d'aforament limitat. L’àlbum es publica el pròxim 8 d’abril.