Les aventures de Tintín, al Cinema Catalunya de Terrassa

Dirigida per Steven Spielberg es projectarà dissabte
Dirigida per Steven Spielberg es projectarà dissabte
La Torre
18 de març del 2016

Aquest dissabte, 19 de març, i dins de les sessions mensuals de cinema infantil, es podrà veure al Cinema Catalunya Las aventuras de Tintín: El secreto del Unicornio, de Steven Spielberg.

Una pel·lícula basada en els àlbums El secret de l’Unicorn, El cranc de les pinces d’or i El tresor de Rackham el Roig, del personatge creat per Hergé.

El periodista Tintín, junt amb el seu inseparable gos Milú i el capità Haddock participaran en la recerca d’un vaixell enfonsat, conegut com l’Unicorn. Una nau que guarda un gran tresor, però també una suposada maledicció. Ells, però, no seran ni els únics interessats en aquest descobriment, ni els únics coneixedors del seu secret.

Las aventuras de Tintín és el primer film de dibuixos del director nord-americà Steven Spielberg, amb el qual guanyà, entre d’altres, el Globus d’Or a la millor pel·lícula d’animació. La tècnica emprada es basa en la captura dels moviments i gestos generats per actors reals, que amb posterioritat es treballaran amb animació digital.

Peter Jackson, el director de la trilogia de El senyors del anells, fou un dels productors de la pel·lícula i, en principi, seria l’encarregat de dirigir la segona part d’una trilogia que, fins l’actualitat, no s’ha portat a terme, però que està anunciada per al 2017.

La sessió començarà a les cinc de la tarda.