​Millores en la xarxa elèctrica de la Maurina i Sant Pere Nord de Terrassa

Els treballs han consistit en la instal·lació de nou cablejat subterrani

La Torre
17 de març del 2016
Endesa ha reformat dos trams de la xarxa elèctrica de mitjana tensió als barris de La Maurina i Sant Pere Nord, a Terrassa. Les obres han consistit en la substitució de cable antic per un nou cablejat més avançat tecnològicament. L’actuació, que ha estat coordinada amb tècnics de l’Ajuntament, millora la qualitat i la continuïtat del servei a 14.000 clients del municipi. 

Per a la realització d’aquestes reformes s’han construït noves canalitzacions subterrànies per instal·lar-hi els nous cables. Una d’elles ha estat al barri de la Maurina, on s’han construït 130 metres de canalització subterrània i s’ha estès una nova línia de mitjana tensió a 25 kV, de 140 metres de llarg. Les obres s’han realitzat als carrers de Núria, Antoni Torrella i el doctor Salvà.

Per altra part, la resta de treballs s’han dut a terme al barri de Sant Pere Nord, concretament entre els carrers Prat de la Riba, la Poetessa Caparà, el Pintor Huguet i l’Avinguda Jaume I. En aquest cas s’han realitzat el mateix tipus de reformes que a la Maurina; també s’han construït 400 metres de canalització subterrània i s’ha estès un nou cable de mitjana tensió a 25 kV de 434 metres de llargària. 

Les reformes, que han suposat una inversió de 65.000 euros aportats íntegrament per la Companyia, s’inclouen en el marc de plans de manteniment de les instal·lacions de l'empresa subministradora del servei.