Ramon B. Souza busca mecenes per tirar endavant el curt «Nieve»

El director catalano-brasiler, afincat a Terrassa, posa en marxa una campanya a Verkami per rodar el seu nou projecte, protagonitzat per l'actor egarenc Pau Gomez

La Torre
17 de març del 2016
Actualitzat a les 11:20h
El curt està previst que es rodi el proper mes d'abril als pirineus
El curt està previst que es rodi el proper mes d'abril als pirineus
Ramon B. Souza va néixer un 23 d’abril ara fa 23 anys, al Brasil. Poc després ja feia les seves primeres passes a Terrassa. Des de ben petit va fer de la cultura la seva religió i va adoptar al cinema com a company de vida. Malgrat la seva joventut, Souza ja ha rodat dos curtmetratges, La Criba (de los enfrentados) i Hija Kaplan.

Ara ha iniciat un nou projecte: un curt amb l'ajuda de professionals del sector i de la nostra ciutat -com l'actor egarenc Pau Gómez- titulat Nieve. El curt explica la freda, hostil i desconcertant història d'un home solitari que topa en plena naturalesa amb un home ferit per un os la nit anterior. 

Està previst que el rodatge tingui lloc als pirineus francesos els dies 4, 5 i 6 d'abril, però per fer-ho necessiten ajuda econòmica. Per aquest motiu, ha iniciat una campanya de micromecenatge a Verkami amb l'objectiu de recaptar una mica més de 500 euros. Aquests diners aniran destinats a l'allotjament, transport i dietes i al material utilitzat. 

Seran un equip de 8 persones entre les quals hi haurà a més de Souza els dos protagonistes: Josep M. Alejandre i l'egarenc Pau Gomez. Ferran Jaime és el productor d'aquest curt mentre que Oriol Tresens -sorgit de la factoria ESCAC- és el director de fotografia. 

Souza calcula que si tot surt com està previst, el mes de juliol el curt estarà llest per presentar-se a festivals i per la seva distribució.