VÍDEO L'esforç de donar a llum: la mare que es fa famosa gravant els parts

Redacció
15 de març del 2016
Verdeliss en un dels seus vídeos
Verdeliss en un dels seus vídeos | YouTube

Estefanía Urzu és una ciutadana espanyola coneguda per publicar vídeos dels seus embarassos i parts al YouTube. Aquesta mare de sis fills d’entre deu anys i poc més d’un mes, acumula més de 17 milions de reproduccions al seu canal anomenat Verdeliss, 460.000 subscriptors al seu canal, 161.000 seguidors a Instagram i 78.000 a Facebook. Aquestes xifres exitoses han provocat que els vídeos esdevinguin una font d'ingressos per Urzu. 

Des de fa vuit anys, la dona publica vídeos familiars de moments quotidians, des del primer bany d’un nadó fins al primer dia d’escola o, fins i tot, el moment en què va saber que estava embarassada per cinquena vegada. És auxiliar d’infermeria, tot i que no exerceix, i el seu marit, advocat. “Quan ells dormen és el moment en el qual puc dedicar-me a editar els vídeos, pujar-los i gestionar tota la resta, tot i que ara, amb les petites, tinc encara menys temps per dedicar-m'hi. Simplement penjo vídeos quan puc”, ha explicat Urzu a Verne.

A part de ser una mena d’àlbum familiar de records, Urzu també explica ens els vídeos com porta la gestació durant els seus embarassos, els dubtes que es plantegen i com els ha resolt. “No pretenc ensenyar res a ningú, tot i que si li pot servir d’ajuda a algú, és perfecte. Però aquesta no és la meva intenció inicial. Només vull compartir aquests moments, perquè ho considero quelcom natural i bonic per compartir amb la resta i sempre m’han agradat aquests temes”, ha dit la youtuber.

Urzu també ha explicat que respecta la intimitat dels seus parents ja que en vídeos "d'algun tipus de reunió familiar, com poden ser les trobades nadalenques, no mostra el rostre dels seus pares, germans o tiets". D'altra banda, ha volgut deixar clar que els vídeos tenen "data de caducitat": el dia que un dels seus fills li digui que no hi vol sortit més.