Victòria i liderat per a juvenil del Terrassa Reds

Els egarencs es van imposar davant dels Senglars/Falcons gràcies a un immens Juan Ruiz

La Torre
16 de març del 2016
La setena jornada de la LCFA Junior va portar quatre victòries visitants, entre elles la de Reds al camp de Senglars/Falcons, situant als egarencs com a líders en solitari de la classificació. Els barcelonins Búfals també van aconseguir un important triomf davant Rookies, fet que els assegura una plaça en les semifinals per el títol, juntament amb Reds i Senglars/Falcons.

Pioners també va aconseguir una important victòria davant Dracs, que els permet avançar en la classificació als de Barberà i situar-se en la quarta posició. Els de Hospitalet es jugaran l’accés a les semifinals en un apassionant duel davant Rookies en la propera jornada. Per últim, Bocs va imposar-se en la seva visita a Reus per enfrontar-se a Imperials. 

La setena jornada de la 26a LCFA Junior va tenir com a partit estel·lar el duel que enfrontava a Salt als locals Senglars/Falcons i als Terrassa Reds. Tots dos conjunts arribaven empatats al capdavant de la classificació amb un total de cinc victòries i cap derrota, a la recerca del triomf que els assegurés la primera plaça. 

Finalment i després d’una primera part molt igualada que va acabar amb empat a 14 en el marcador, els de Terrassa es van imposar en la segona meitat deixant el definitiu 22-34. El gran protagonista del matx va ser el corredor egarenc Juan Ruíz, autor de tots els punts del seu equip amb un total de cinc touchdowns i quatre extra points.