Un egarenc crea un joc social basat en realitzar selfies per endur-se la partida

L'aplicació Findpic, creada pel jove enginyer Jaume Colom, busca que els usuaris puguin anar assolint reptes i guanyant partides a través de les fotografies que ells mateixos realitzen

La Torre
21 de març del 2016
Actualitzat a les 12:00h
Vídeo promocional del nou joc creat per l'egarenc Jaume Colom
Vídeo promocional del nou joc creat per l'egarenc Jaume Colom


Jaume Colom Ferrer, un terrassenc de 20 anys i estudiant d'enginyeria informàtica a la Universitat Autònoma de Barcelona i Android developer a temps parcial, ha creat una aplicació pensada per divertir grans i petits. Aquest egarenc que ha participat en el programa Yuzz Terrassa i que forma part de UAB Emprèn, no és la primera vegada que ha creat un projecte, ja que també és l'autor de dropnix.com.

Ara presenta Findpic, un nou joc social basat en realitzar selfies o fotos amb determinats objectius concrets. Consisteix en partides 1 vs 1, formades per 5 reptes on l'objectiu del jugador és aconseguir fer les fotos abans que ho faci l'oponent. Incorpora un sistema de valoració, i un tribunal per a decidir si s'ha aconseguit el repte, o no.

Per Colom es tracta "d'una aplicació diferent a la resta, que permet acabar amb la rutina diària gamificant el dia a dia de les persones" i que també dóna a l'usuari una "excusa per pujar i compartir les seves fotos, en definitiva per a tenir una excusa per fer postureig".

Per ara ja porta registrats més de 100 usuaris i han jugat activament sense fer cap promoció. Els seus objectius d'aquest emprenedor egarenc són créixer en volum d'usuaris, i replicar l'aplicació per a iOS, cosa que suposaria finançament o la incorporació de nous membres a l'equip.