C'sTerrassa insta l'Ajuntament a posar sanitaris públics al Mercadal

Carmen Ortuño lamenta que "no ho tingués en compte quan es va fer el trasllat a l’avinguda Béjar"

La Torre
14 de març del 2016
Actualitzat a les 14:37h
La regidora del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Terrassa, Carmen Ortuño, ha anunciat que traslladarà a la junta de portaveus de l’Ajuntament la proposta per a la instal·lació de sanitaris públic portàtils al Mercadal.

Considera que “és una necessitat imprescindible que els  assistents puguin accedir als banys” i ha fet especial referència “a les persones que tenen problemes de salut com els malalts de Crohn o de colitis ulcerosa”.

La regidora de Ciutadans ha criticat que “l’ajuntament no tingués en compte l’afluència d’uns 8.000 visitants setmanals quan va traslladar el Mercadal de Martí l’Humà a l’avinguda Béjar”. 

I ha recordat que hi ha persones que, a causa de la seva malaltia, “veuen afectada la seva qualitat de vida i els hi costa sortir de casa o fer vida social per no trobar un bany accessible en el moment necessari”. 

Ciutadans ha inclòs la petició d’instal·lar sanitaris en el marc de les iniciatives contemplades en campanya de la Generalitat  “No puc esperar!” que compta amb l’adhesió de l’Ajuntament de Terrassa, el Consorci Sanitari de Terrassa, l’Hospital Universitari Mútua Terrassa, el Gremi de Restauració i les Associacions de Comerciants.