La Torre sorteja entrades per veure Cécile McLorin a Terrassa

La cantant de Nova York ha rebut un Grammy pel seu disc de jazz "For One To Love"

per La Torre, 14 de març de 2016 a les 10:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Torre sorteja una entrada doble per a l'espectacle que tindrà lloc aquest dissabte dia 19 de març a les nou del vespre al Centre Cultural.

Excel·lent coneixedora de la tradició vocal, la seva creativitat en alça viu a cavall entre París i “la gran poma” novaiorquesa. Cècile McLorin Salvant aterrarà per primera vegada a Terrassa avalada per una trajectòria plena d’èxits que iniciava el 2010 amb el primer premi del Thelonious Monk Jazz Competition i continuava, aquest 2016 amb un Grammy pel millor disc de jazz, "For one to love", àlbum que ve a presentar.
Nascuda el 1989 a Miami, d’ascendència haitiana i francesa, posseeix un sorprenent domini tècnic i original capacitat com a compositora, atributs que la situen entre les dives del jazz mundial. Cécile McLorin interpretarà temes del seu nou treball i clàssics jazzístics acompanyada d’un trio capdavanter: l’excel·lent pianista canadenca Renee Rosnes, Lewis Nash i Rodney Whitaker.Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, a les 9 hores. 
- Tot seguit La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat .
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Participació