Àngels Marcuello i Ramon Capolat, coordinadors d'ICV a la comarca

Van rebre el suport de la militància i les persones simpatitzants, amb un 94,7% dels vots a favor

La Torre
14 de març del 2016
Actualitzat a les 8:52h
La candidatura conformada per Àngels Marcuello i Ramon Capolat ha estat escollida per encapçalar el projecte d’ICV al Vallès Occidental després de rebre el suport de la militància i les persones simpatitzants, amb un 94,7% dels vots a favor.

El coordinador comarcal sortint, Santi Cayuela, ha aprofitat per agrair a la nova co-coordinació que entomin aquesta responsabilitat: “És un bon moment per fer un pas al costat, perquè hi ha companyes i companys amb ganes d'agafar el relleu i seguir treballant en aquest projecte tan engrescador com és el de l'esquerra transformadora que encarna ICV".

Durant la campanya electoral interna, la coordinació entrant ha visitat les diferents agrupacions locals explicant la seva proposta de projecte polític i organitzatiu i han recollit desenes d’aportacions de militància i amics i amigues.

“Tenim il·lusió i motivació, volem estar a l'alçada i estem disposats a dedicar el màxim esforç possible per assolir els objectius que entre tots i totes ens fixarem per fer créixer ICV al Vallès Occidental”, han conclòs Marcuello i Capolat, després d’agrair el suport que han rebut de la militància comarcal.

El procés assembleari, que es va iniciar el passat 1 de febrer. culminarà el proper dissabte 19 de març amb el debat i aprovació de documents i de la nova direcció comarcal. L’Assemblea es celebrarà a la Casa de les Aigües de Montcada i Reixac.

Àngels Marcuello (ICV Palau-Solità i Plegamans) i Ramon Capolat (ICV Rubí), tots dos són portaveus dels grups municipals d’ICV a les seves localitats i membres del Grup d’Entesa al Consell Comarcal.