Els morts vivents es passejaran per Terrassa aquesta nit de dissabte

El proper 12 de març tindrà lloc la Vodafone yu Survival Zombie, un real game que s'iniciarà a la plaça Nova

per La Torre, 11 de març de 2016 a les 16:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Morillas, Hernández i González, durant la presentació al Parc de la Survival Zombie Foto: PAT


Com ja va avançar La Torre, Terrassa acollirà per primera vegada l'esdeveniment Vodafone yu Survival Zombie, el real game de moda que està causant furor entre els joves de tot l'Estat i que se celebrarà el 12 de març. 


L'ambientació és part del joc Vodafone yu Survival Zombie, en la qual els participants han d'anar superant reptes proposats per actors al voltant d'una trama que es desenvolupa des de l'escena inicial i que va evolucionant fins a l'escena final. Els guanyadors són els que han aconseguit arribar al final de la partida sense ser atrapats per cap zombi. 

Vodafone yu, que col·labora en l'organització de l'esdeveniment al costat de WRG, aporta a l'esdeveniment una novetat: el social tatoo, un xip que es posa al braç i mitjançant el qual es pot retransmetre en directe l'evolució del joc en xarxes socials a través de fotografies que es prenen en punts estratègics. 

 

Participació