Els descomptes a la C-16 s'amplien als que facin trajectes fora del Bages

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha admès que el traspàs de vehicles de la C-55 a l'autopista "no s'ha fet amb la intensitat que s'hauria d'haver produït"

En primer pla, Ricard Font, secretari d'Infraestructures i Mobilitat i, al seu costat, Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat
En primer pla, Ricard Font, secretari d'Infraestructures i Mobilitat i, al seu costat, Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat | Mar Martí
ACN
11 de març del 2016
Actualitzat a les 17:57h
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha anunciat que els descomptes a la C-16 (l'autopista de Terrassa-Manresa) s'ampliaran també de manera indefinida per als vehicles que surtin del Bages.

Rull ha comunicat aquesta decisió als integrants del Consorci Viari del Bages durant la reunió que han mantingut aquest divendres a Manresa, el mateix dia que s'ha produït un accident molt greu a la C-55 a Monistrol de Montserrat.

Rull ha admès que les bonificacions que s'han aplicat fins ara no han suposat un traspàs prou important de vehicles de la C-55 a la C-16 i ha admès que l'autopista està "infrautilitzada" i la carretera "col·lapsada". El conseller ha convocat una reunió d'aquí a dos mesos per valorar els canvis.