Les estacions de Renfe de Vacarisses tindran passos elevats per creuar la via

Es rehabilitarà la façana de Can Serra i es reobrirà el bar de Torreblanca, a més de millorar la seguretat

per La Torre, 12 de març de 2016 a les 07:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Estació de Vacarisses Foto: Ajuntament de Vacarisses


Els responsables de Rodalies Renfe Manuel Gallardo (gerent de Serveis Estacions) i Matías Morte (cap de la línia R4) van reunir-se amb l’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, i el regidor d’Urbanisme, Pere Casas, per informar-los sobre la inversió que la companyia durà a terme a tota la línia R4 (Barcelona-Manresa). Les actuacions, que es realitzaran entre aquest any i principis de 2017, pretenen millorar la seguretat en els accessos dels passatgers als trens.


En el cas de les dues estacions de Vacarisses, Torreblanca i Vacarisses–Can Serra, s’hi instal·laran passos elevats per passar d’una banda a l’altra, habilitats amb escales i ascensors, per tal de garantir l’accessibilitat de qualsevol persona. D’aquesta manera, s’evitarà el perill actual a l’hora de creuar les vies. En un mateix sentit, es tancaran les zones perimetrals de les estacions.

Altres millores seran la col·locació de dispensadors de bitllets i un manteniment continuat dels espais, tant pel que fa a la maquinària com a la neteja, amb l’objectiu d’optimitzar les instal·lacions. A més, es rehabilitarà la façana de l’estació de Vacarisses–Can Serra i es reobrirà el bar de l’estació de Torreblanca.

 

Participació