Prodis celebra una festa per La Furgo i enceta nova campanya per al 2016

La celebració també tindrà un moment de record per Maria Carmen Mellado Fabiani, membre dels Minyons de Terrassa i parella d'un dels treballadors de l'entitat

La Torre
10 de març del 2016
Aquest divendres, a les sis de la tarda, Prodis celebrarà la festa de presentació de “La Furgo”, campanya iniciada fa poc més d’un any i mig. Després d’aquest temps, ja s’han assolit el miler de microdonacions previstes per a finançar el nou vehicle adaptat que lluirà els noms de tots els mecenes que hi han contribuït. 

Aprofitant aquesta festa, Prodis farà la presentació de la nova campanya per aquest any 2016, enguany centrada en la captació de nous socis. A partir del testimoni del Jose, un usuari del Centre de Paràlisi Cerebral Ciutat de Terrassa, Prodis vol aconseguir nous socis per als seus projectes i activitats. 

Al mateix temps, es donarà el tret de sortida a una campanya viral, a través de les xarxes socials, on tot aquell que hi vulgui participar només s’haurà de fer una foto amb la corbata de Prodis. L’objectiu d’aquesta campanya de difusió, és incrementar el marc d’influència de Prodis i aconseguir que es conegui la seva tasca i l’aposta per treballar des de fa molts anys per la qualitat de vida de les persones. 

Durant l’acte, la colla castellera dels Minyons de Terrassa realitzarà un castell de dol en honor de la Maria Carmen Mellado Fabiani que era membre de la colla i parella d’un dels treballadors de Prodis.