Paradistes i Consell Comarcal inicien una nova etapa a Mercavallès

L'ens encarregarà un estudi per determinar la viabilitat, el model de gestió i l'impacte econòmic al territori

La Torre
11 de març del 2016
Aquesta setmana s’ha constituït la Comissió Assessora de Mercavallès, formada per representants de l’Associació de Majoristes i del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Aquest òrgan han de pilotar la nova etapa que s’inicia al mercat comarcal després dels canvis de govern tant al Consell com al mercat. Una etapa que afronta nous reptes per la instal·lació, que ja té més de 40 anys de vida i s’ha consolidat com el segon mercat majorista de Catalunya.

Avui, a la reunió hi ha assistit el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, i el conseller delegat de Mercavallès, Amadeu Aguado, així com el president de l’Associació de Majoristes, Enric Torras, entre d’altres membres que constitueixen aquesta comissió. Durant aquest mandat el mercat ha d’afrontar nous reptes com el nou període de concessions i també la pròrroga dels ajuntaments de Sabadell i Terrassa envers el Consell Comarcal per la gestió del mercat.

El Consell Comarcal encarregarà un estudi que haurà de ser l’instrument per a determinar el futur de Mercavallès, en un procés participat mitjançant una comissió de treball. Aquesta comissió, entesa com una taula de diàleg, ha estat rebuda amb molta satisfacció per tots els assistents a la reunió.

El Mercat Comarcal de Fruites i Verdures té com a activitat la venda al major de fruita i verdura i productes alimentaris en general. Va ser creat al 1972 pels ajuntaments de Sabadell i Terrassa i és gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. El mercat compta actualment amb 60 parades.