Detinguts dos individus acusats de robatori gràcies a un veí de Terrassa

El testimoni va alertar la Policia que hi havia dos homes escrutant diversos vehicles estacionats al carrer Independència

La Torre
09 de març del 2016
Un veí del carrer Independència de Terrassa va alertar la Policia Municipal aquest dimecres pels volts de dos quarts de dotze de la nit. Havia vist dues persones baixant d'una furgoneta i dirigir-se cap al sud mirant l'interior dels vehicles estacionats. L'actitud va cridar l'atenció de l'egarenc i va fer que avisés els agents. Eren dos homes i anaven amb un carretó de la compra.

Rebut l'avís, diverses dotacions policials van personar-se al lloc indicat. Allà van localitzar la furgoneta i les dues persones, que coincidien amb la descripció aportada pel testimoni. Els agents van observar que a l'interior del carretó hi duen una bateria de vehicle així com diversos jocs de bombetes de vehicle i eines.

Els agents es van apropar a la furgoneta. Era oberta i tenia el pany del maleter forçat. També s'havia forçat la ràdio però no l'havien arribat a endur-se-la. Els dos homes no van poder acreditar la procedència dels objectes que portaven i per aquest motiu es va procedir a la seva detenció per un delicte de robatori amb força en intertior de vehicle. Ambdós van ser traslladats a prefectura, previ pas per Mútua.

Es va intentar contactar amb el titular sense sort i per això van optar per personar-se al seu domicili. Allà, el propietari els va informar que havia deixat la furgoneta correctament tancada i amb una bateria al maleter, la qual coincidia amb la que portaven els dos identificats. En la inspecció per l'entorn, la Policia va localitzar un altre turisme al carrer Mossèn Pursals que es trobava obert. Ambdós propietaris van afirmar que passarien per comissaria a interposar denúncia.