El CPA Terrassa participa al IX Trofeu Molins de Rei

Les patinadores egarenques a Molins de Rei
Les patinadores egarenques a Molins de Rei | Foto: CPA Terrassa
La Torre
10 de març del 2016

Les patinadores egarenques a Molins de Rei Foto: CPA Terrassa


El passat cap de setmana, dies 5 i 6 de març, es va celebrar la preselecció del campionat de Barcelona de la categoria Cadet-B modalitat de lliure, al pavelló municipal de Sant Vicenç de Montalt.

Tres patinadores del CPA Ciutat de Terrassa van participar a la preselecció, Celia González que va finalitzar a la 16a posició d’un total de 34 patinadores, Paula Fernández, que va realitzar una bona actuació el dia del seu debut a un campionat com a Categoria Nacional i Júlia Linares que va classificar-se per al campionat de Barcelona a l'obtenir la 9a posició.

D’altra banda, les patinadores d’iniciació van participar al IX trofeu Vila de Molins de Rei on van obtenir un total de 6 podis. A la categoria de pre-mini, Lidia Prieto va finalitzar a la tercera posició, Indira Bodelón, va obtenir la segona i Aitana Varo va completar el podi al finalitzar primera. A la categoria de mini,  Nora Garcia va quedar primera classificada. A iniciació B, Lucia Pascual va assolir la tercera posició i a Iniciació A Carla López va acabar primera.