Caminada solidària i botifarrada amb Trailwalker Egara Cops de Terrassa

Els agents que participen en la Trailwalker Intermón Oxfam recullen diners per a dues entitats de la ciutat que lluiten contra malalties infantils rares

La Torre
11 de març del 2016
Actualitzat a les 9:43h
Aquest diumenge, dia 13 de març, l'equip Trailwalker Egara Cops Walter G48 té previst una marxa solidària de 6 km pels voltants de la zona nord de Terrassa (Can Bogunyà, Can Carbonell) amb sortida i arribada a la plaça de Can Roca. Serà a partir de les deu del matí.

Un cop finalitzada, es farà una botifarrada, amenitzada pel grup de Batukada Diables de Sant Pere; un taller on Aprovita ensenyarà als més petits a fer activar als serveis d'emergència; i a partir de les dotze del migdia una classe de zumba a càrrec d'Art & Dance.

Recordem que l'equip egarenc participarà un any més en la prova esportiva solidària i no competitiva Trailwalker 2016, organitzada per Intermón Oxfam, i que se celebrarà el proper mes d'abril. Els Egara Cops ja han realitzat diversos esdeveniments per recollir fons, a part dels 1.500 euros que demana l'entitat organitzadora per participar-hi. Enguany han decidit destinar els diners a dues associacions de Terrassa relacionades amb malalties infantils: Todos con Aleix y Max contra la histiocitosis i l'Associació Sanfilippo.