Un dron grava naus industrials de Terrassa per incentivar-ne el lloguer

Una empresa immobiliària posa en marxa una experiència pionera que permet als clients visualitzar de manera real i atractiva l'exterior i l'interior dels locals

La Torre
19 de març del 2016
Gravació d'una nau industrial al polígon de Can Petit
Gravació d'una nau industrial al polígon de Can Petit

Gravació d'una nau al polígon Can Petit

Aconseguir veure amb detall un immoble sense necessitat de desplaçar-s'hi. Amb aquest objectiu, l'empresa immobiliària de Terrassa Masachs ha implementat un nou sistema de visualització d'immobles online. Es tracta d'unes gravacions realitzades a través d'un dron que ofereixen perspectives exteriors i interiors dels edificis.

L'aparell recopila tots els detalls necessaris, que després s'exposen de forma sintetitzada i dinàmica. Un dels avantatges és que permet veure espais difícilment accessibles, com la coberta d'un edifici. D'aquesta manera se superen les tradicionals fotografies i tours visuals, i s'ofereix un marc de visió més ampli.

"La primera impressió és fonamental. Així optimitzem molt més les presentacions, perquè el client és capaç de fer-se una idea molt més real de la dimensió de l'espai. També és una forma de millorar l'experiència de treballar amb nosaltres. Oferim comoditat i qualitat", explica l'empresa. "A més, és una forma d'estalviar temps i costos, ja que la persona interessada disposa d'una informació prèvia molt més valuosa i no necessita visitar tantes vegades l'espai", afegeixen.

Primera gravació amb dron d'una nau a Terrassa

La gravació d'una nau industrial ubicada al polígon Can Petit de Terrassa ha estat realitzada a través del dron. La filmació, una de les primeres dutes a terme amb aquest sistema, recrea una visita d'un client a través de les instal·lacions i simula pujar per les escales com si es tractés d'un recorregut real. La càmera s'apropa a diversos racons per oferir més detalls i proporciona vistes panoràmiques. La immobiliària ja ha gravat diverses naus similars i les ofereix progressivament.