Ja es pot inscriure's a les activitats de Setmana Santa al Museu de Terrassa

Hi ha dues sessions de contes per a infants de 3 a 6 anys i tres tallers per a nens i nenes de 4 a 12 anys

La Torre
09 de març del 2016
El Museu de Terrassa ha obert les inscripcions per participar en les dues propostes d’activitats infantils i familiars que organitza enguany per Setmana Santa. Es tracta d’un programa per apropar als infants i joves a la cultura i al patrimoni de la ciutat. 

“Per Setmana Santa, la mainada al Museu” és una oferta adreçada a nens i nenes de 3 a 6 anys que vulguin passar una estona divertida al Museu mentre, al mateix temps, s’acosten al patrimoni històric, artístic i cultural. Amb aquest objectiu s’han organitzat dues sessions de contes: 

 Dilluns 21 de març, a les 17.30 h 
 La vella Quaresma no vol marxar! 
 Lloc: Casa Alegre de Sagrera (c. de la Font Vella, 29-31) 

 Dimarts 22 de març, a les 17.30 h 
 Contes de princeses 
 Lloc: Castell Cartoixa de Vallparadís (c. de Salmerón, s/n) 

Aquesta activitat està basada en un dels contes de la col·lecció “Contes creatius” de Jordi Palet. Les dues activitats, d’una hora de durada, tenen un cost de dos euros per persona i els participants hauran d’estar acompanyats en tot moment d’una persona adulta. 

D’altra banda, el Museu de Terrassa ofereix l’activitat ‘Al Museu i... Santes Pasqües!’. En aquest cas, el programa s’adreça als infants d’entre 4 i 12 anys, i ofereix tallers d’un sol dia per tal d’adaptar-se a les necessitats de les famílies. La major part d’aquestes activitats en centralitzaran a la sala de tallers de la Casa Alegre de Sagrera (c. de la Font Vella, 29-31), tot i que hi ha previstes sortides puntuals per la ciutat. En aquesta edició, el centre d’interès del cicle està relacionat amb la cultura popular i les tradicions. 

Es manté així el fil conductor que es va posar en marxa amb els tallers de Nadal. L’objectiu és aprofundir en les explicacions que recull Joan Amades en el volum dedicat a la primavera del “Costumari català”. Les propostes són: 

 Taller 1. dilluns 21 de març 
 Per espantar el dimoni, cal que fem molt soroll! 

 Taller 2. dimarts 22 de març 
 Per endolcir les festes, ous de Pasqua! 

 Taller 3. dimecres 23 de març 
 Per celebrar l’arribada de la primavera, decorem un test 

L’horari dels tallers és de 9 a 14 h i tenen un cost de 16 euros cadascun. En el cas del segon infant i famílies nombroses, hi haurà un 10% de descompte. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia trucant al 93 739 70 72, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. El Museu es reserva el dret de cancel·lar alguna sessió si no s'arriba a un mínim de persones inscrites.