Vermut amb projectes editors a la Llibreria Synusia de Terrassa

Es comença per projectes editorials de ciutat d'Eklèctyc impressions i Bira Biro

La Torre
09 de març del 2016
El dissabte 12 de març, a dos quarts de dotze, a la Llibreria Synusia (carrer Montserrat, 136), hi ha la primera cita d'una sèrie de trobades entorn del llibre i el món llibreter . "Amb ganes de provar nous formats de trobada amb llibres en mà, obrir un espai on trobar-nos amb projectes editorials per conèixer d'aprop el seu recorregut i els seus reptes. I després del moment de diàleg, acostar-nos als llibres, amb una selecció de títols per a la ocasió, per palpar d'aprop això que fem... i acabar amb un bon vermut".

Es comença per projectes editorials de ciutat. Eklèctyc impressions és una petita productora de llibres d'artista totalment artesanal. Fan tirades molt limitades i numerades, cada pàgina és una petita obra d'art: gravats manualment, papers especials, cosits a mà... Cada llibre està lliurement inspirat en poemes d'autors tant suggerents com ara Dante i l'infern de la seva Divina Comèdia o Baudelaire amb les seves 'Flors del Mal'. Treballen de forma cooperativa i participen en cada pas del procés de producció i distribució de l'obra.

Bira Biro és un projecte dedicat a la literatura infantil i juvenil. A BiraBiro hi ha el gust de llegir per llegir, perquè llegir és aprendre, descobrir, badar, passar-ho bé, plorar, formar-se, riure, jugar, créixer ... Té pensades diverses col·leccions des de les quals apropar-se d'una o altra manera a aquest món on totes som infants