Un guió de Woody Allen arriba a Terrassa

"Marits i Mullers", adaptat per Àlex Rigola, al Teatre Principal el dia 13

La Torre
09 de març del 2016
Actualitzat a les 9:02h
El diumenge 13 de març al Teatre Principal, el CAET -Centre d’Arts Escèniques de Terrassa- presenta Marits i Mullers, dirigida per Àlex Rigola i protagonitzada per sis grans intèrprets: Andreu Benito, Joan Carreras, Mònica Glaenzel, Sandra Monclús, Lluís Villanueva i Mar Ulldemolins.

És una adaptació del guió escrit per Woody Allen, de la pel·lícula homònima que es va estrenar l'any 1992. Protagonitzada per ell mateix i Mia Farrow, el film va guanyar el premi BAFTA al millor guió original i va ser un èxit tant de crítica com de públic.

A Marits i Mullers, l'Andreu, escriptor i professor de literatura, i la seva dona Mònica, que treballa en una revista d'art, no poden creure's que els seus millors amics, la Sandra i el Joan, aparentment una parella perfecta, hagin decidit separar-se. La notícia farà que la parella comenci a plantejar-se si el seu matrimoni és realment sòlid.

Ara, la història àcida i còmica d’aquest matrimoni puja als escenaris amb un repartiment de luxe i de la mà d’un dels directors teatrals més reconeguts de l’escena catalana. Una tragicomèdia sobre les frustracions de les relacions de parella amb unes magnífiques interpretacions que han convençut a tothom.