L'Escola Manu Lanzarote incorpora a l'staff tècnic Noelia Aybar

La Torre
08 de març del 2016
La futbolista Noelia Aybar treballarà amb les alevines
La futbolista Noelia Aybar treballarà amb les alevines | Foto: EF Manu Lanzarote

L'Escola de futbol Manu Lanzarote ha incorporat, en l'apartat tècnic, la jugadora Noelia Aybar 'Rivi'. Nascuda el 23 de febrer de 1984 a Granada, com a jugadora va començar a destacar en el futbol sala disciplina que va estar practicant durant 6 anys fins arribar al Zaidín 90, per passar per clubs com La Hípica i arribar al Granada CF, un dels clubs on ha passat més temporades de la seva carrera esportiva i on va arribar a destacar a Segona nacional la temporada 2005/06.

Va ser fitxada per un club de Primera, el Sporting de Huelva, on fins i tot va ser convocada per la Selecció Espanyola, on va debutar en la fase prèvia de la Eurocopa el 5 de Maig de 2007 a Bielorússia. A Huelva va ser-hi 5 temporades, sempre jugant a Primera divisió fins que a la temporada 2011/12 va ser fitxada per el Sevilla FC de Segona nacional i amb el qual va aconseguir l'ascens a la màxima categoria.

Aquesta fita de l'ascens a Primera divisió es va repetir la temporada 2012/13, després del seu retorn al Granada CF, va renovar amb les granadines per tornar a disputar el campionat de Primera divisió nacional, aconseguint ser la segona màxima golejadora de la lliga amb 23 dianes. La temporada 2014/15 va fitxar per l'Espanyol, equip on a part d'aconseguir arribar a la final de la Copa Catalunya, desafortunadament va tenir una greu lesió el 16 de Novembre en un partit de Primera divisió nacional contra l'equip extremeny del Santa Teresa, havent de donar per acabada la temporada.

Una de les poques alegries esportives de la passada temporada, va ser la recepció la medalla d'or del centenari de la Federació Andalusa de Futbol. Aquesta temporada, recuperant-se encara de la lesió, iniciarà la seva col·laboració en aspectes esportius amb l'Escola, sobretot en el grup de l'Aleví B, on una jugadora del primer nivell com ella, "podrà aportar aspectes tècnics i tàctics molt importants per a aquest conjunt de formació", afirmen des de la direcció del club egarencs.