Star's Gym de Parc Vallès Terrassa ha obert les portes aquest 8 de març

La cadena ha apostat per obrir un dels seus establiments al centre comercial egarenc

La Torre
08 de març del 2016
Actualitzat a les 15:37h
El local compta amb més de 6.000 metres quadrats
El local compta amb més de 6.000 metres quadrats | Foto: Cristóbal Castro

Les instal·lacions de l'Star's Gym Pàdel de Parc Vallès Terrassa s'han obert per primer cop aquest dimarts 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora. Tot i que queden alguns espais per polir, des de les set del matí ja funcionen els serveis i ha començat a passar-hi gent. Els últims dies les feines s'han accelerat per tenir-ho tot llest i a disposició del públic en una zona com és Parc Vallès on ara compartiran espai oci i comerç.

A principis de novembre saltava la notícia que el gimnàs Virgin Active tancava la persiana. Poc després se sabia que el Parc Vallès tindria un nou gimnàs, de la cadena Star's Gym, al local on hi havia el Gené Karting.

La cadena ofereix en aquest centre de fitnness més de 80 activitats setmanals, ludoteca, serveis de salut i classes dirigides, en un espai de més de 6.000 metres quadrats i que compta amb una zona d'aigües i una terrassa solàrium i un restaurant panoràmic.

Els seus horaris són de 7 del matí a 11 de la nit de dilluns a divendres, i dissabte, diumenges i festius de 9 del matí a vuit del vespre.
 

El local compta amb més de 6.000 metres quadrats Foto: Cristóbal Castro