Consells per estalviar a l'hora de comprar els bitllets d'avió

Redacció
09 de març del 2016
990_1440406255avio
990_1440406255avio | Pixabay
S'apropa Setmana Santa i molts aprofiten els dies de festa per a viatjar. Alguns de ben segur que ja tenen els bitlles d'avió comprats des de fa mesos pensant en aquests dies. Els que no, i estigueu pensant a agafar l'avió, podeu tenir en compte alguns dels consells del web de reserves Skyscanner.

Un dels mesos en què surt més barat volar és precisament el març, amb preus un 15% inferiors als que ens podem trobar a l'agost o juliol, quan és temporada alta. Pel que fa a les destinacions, Londres és una de les ciutats més econòmiques aquest mes, segons detalla un informe elaborat per la pàgina de viatges. 

Si disposeu de més temps, i també de més pressuposts, hi ha indrets fora d'Europa que també surten bé de preu durant el març i l'abril. Un d'ells per exemple és Bangkok, a Tailàndia. Ara bé, si ja esteu pensant en les vacances de l'estiu, les coses canvien i podeu estalviar més. D'acord amb l'estudi, el millor moment per fer la reserva és set setmanes abans: el preu del bitllet és de mitjana un 9,7% més barat.