Abel Serra, sisè cadet al XXI Duatló de La Garrotxa-Castellfollit

La marca del corredor del CN Terrassa Cicles Morenito el va situar-lo en el 64è lloc de la classificació

07 de març del 2016
Actualitzat a les 16:54h
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Abel Serra va aconseguir una meritòria sisena posició en categoria cadet en el XXI Duatló de La Garrotxa – Castellfollit celebrat ahir passat sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 3 quilòmetres més finals de cursa a peu.

La prova va ser, a més, el Campionat de Catalunya per categories. Serra va aturar el crono en 1h07’39”, en una prova que va dominar Guillem Montiel (CN Minorisa), guanyador amb 1h00’12”.

La marca assolida per Serra el va situar en el 64è lloc d’una classificació general que va encapçalar Nan Oliveras (Fasttriatlon), amb un temps de 58’21”.

El CN Terrassa Cicles Morenito va presentar quatre triatletes més en aquesta cita. Rubén Jiménez va ser novè en categoria júnior i 44è de la general amb un registre d’1h05’34”, Martí Sender va ocupar el lloc 88 amb 1h10’04”, Pablo Mitjans va classificar-se en la posició 113 amb 1h14’40” i Marc Nieto va finalitzar en la plaça 127 amb 1h16’39”.