La Comunitat Educativa de Terrassa planta cara al tancament de línies

Aquest diumenge, pares, mestres i infants han fet sentir la seva veu a favor de l'educació pública | Reclamen una disminució de ràtios d'alumnes i la construcció de l'escola i els dos instituts pendents a Terrassa

Capçalera de la manifestació a favor d'una escola pública i de qualitat
Capçalera de la manifestació a favor d'una escola pública i de qualitat | Foto: Cristóbal Castro
La Torre
06 de març del 2016
Actualitzat el 07 de març a les 7:52h
Aquest diumenge, Terrassa ha acollit una cercavila reivindicativa sota el lema Educació pública més que mai! L'acte, organitzat per SOS Ensenyament i la Comunitat Educativa de Terrassa s'ha iniciat al Parc dels Catalans i ha transcorregut pels carrers cèntrics de la ciutat. 

La passejada, amb pares, professors i nens, ha volgut ser l'expressió clara de defensa de l'escola pública alhora que una denúncia pels tancaments de les línies de P3 -sis a Terrassa previstos per l'any vinent- i una demanda de reducció de ràtios. Així mateix, la Comunitat Educativa de Terrassa també fa una crida a dir "No" als barracons i reivindicar la construcció de l'escola i els dos instituts pendents.

Des de la Comunitat Educativa de Terrassa han valorar "positivament" la participació a la Cercavila Reivindicativa per l'Escola Pública. L'associació considera que "la situació excepcional que estem patint, en què el departament d'Ensenyament tanca preventivament 6 línies de P3 de l'Escola Pública a Terrassa abans del període de preinscripcions, feia necessària una resposta contundent".

Així mateix, la comunitat considera "més que necessari, després de la nostra Cercavila, unir esforços amb la resta de plataformes del Vallès Occidental". Per això, expressen la seva voluntat de sumar-se a la convocatòria que fa la Junta de Personal docent del Vallès Occidental el dia 16 de març a les 18 hores a les portes dels Serveis Territorials.

VIDEO de la manifestació d'aquest diumenge a Terrassa