Teresa Garcia, nova cap de colla dels Bastoners de Terrassa

Substitueix Òscar Herrero, al capdavant de l'entitat els darrers sis anys

Garcia es converteix en la primera dona cap de colla
Garcia es converteix en la primera dona cap de colla | Foto: B.T.
La Torre
07 de març del 2016

Garcia es converteix en la primera dona cap de colla Foto: Bastoners de Terrassa


Teresa Garcia Espada és la nova presidenta i cap de colla dels Bastoners de Terrassa. L’assemblea general de l’entitat, celebrada aquest dissabte, va ratificar la candidatura presentada per Garcia, l'única que es va presentar.

Garcia, una històrica de la colla (n'és membre gairebé des de la seva fundació i ha ocupat diversos càrrecs a les juntes dels darrers trenta anys) dóna el relleu a Òscar Herrero, qui ha estat durant sis anys el president i cap de colla.

Garcia havia estat els darrers anys sots-cap de colla i vicepresidenta de l’entitat, càrrecs que passarà a ocupar Mònica Estruch. Montserrat Galí i Roser Roura han renovat com a secretària i tresorera, respectivament.

La resta de la junta (vocalies de vestuari, músics, sortides, comunicació, etc) la conformen una dotzena de persones més, que en la majoria de casos han renovat el càrrec.

Teresa Garcia és la primera dona cap de colla en la història dels Bastoners de Terrassa. Els caps anteriors van ser Marc Galí, Jordi Costa i Òscar Herrero. L’assemblea es va celebrar al local dels Minyons de Terrassa, amb més de mig centenar de participants.

Durant la reunió també es van avançar algunes de les actuacions previstes per aquest any, destacant dues que tindran lloc fora del principat: una a Perpinyà, dins del 29è aplec internacional Adifolk, al juliol, i una altra a Menorca, a l’agost.
 

L'assemblea es va celebrar al local dels Minyons de Terrassa Foto: Bastoners de Terrassa