El Francesc Mauri més solidari participa al «El gran gran dictat»

La Torre
06 de març del 2016
Francesc Mauri, al Gran Gran Dictat
Francesc Mauri, al Gran Gran Dictat

Francesc Mauri, al Gran Gran Dictat


Aquest dissabte, "El gran gran dictat", un concurs presentat per l'Òscar Dalmau va tenir com a protagonista l'egarenc Francesc Mauri. El meteoròleg de TV3 va tenir com a competidors l'actor i cantant Ivan Labanda -l'altra cara de l'Oriol Junqueras o Miquel Iceta a Polònia- i Marta Marco -actriu de llarga carrera que recentment ha participat en la sèrie de TV3 "Merlí"-.

Al llarg de l'hora llarga de programa, a més de participar i demostrar el seu nivell de català, els tres concursants van donar a conèixer algun aspecte personal, com ara Marta Marco va ensenyar com es posa en el paper quan ha de fer de pedra o de poma; Francesc Mauri va fer una retransmissió en directe del primer eclipsi de la Via Làctia, un fenomen que no es repetirà fins d'aquí 100 anys; i Ivan Labanda va descobrir com ho fa per vèncer la seva timidesa extrema.

A nivell del concurs -que en aquestes edicions especials té finalitats solidàries, ja que cada participant juga per guanyar uns diners per una ONG escollida- l'egarenc no va poder arribar a la fase final, i per tant no es va poder endur el pot.