La Torre sorteja entrades per al Premi Ciutat de Terrassa de Teatre

La Torre
14 de març del 2016
Actualitzat a les 9:56h
Un moment de l'assaig d'Un matrimoni de Boston.
Un moment de l'assaig d'Un matrimoni de Boston. | Sala els Carlins
El Premi Ciutat de Terrassa de teatre a la Sala Crespi del Casal de Sant Pere de Terrassa es viu a La Torre, i per aquest motiu sortegem sis entrades dobles cada setmana per poder veure les grans obres de teatre amateur.

Aquest diumenge, últim dia del certamen, tindrà lloc l'obra Matrimoni de Boston de David Mamet a càrrec de la companyia Agrupació Casal de Calaf, de Calaf. 

Una obra plena on els personatges centrals són dos animals ferits, amb les contradiccions, els capricis i xantatges, els desitjos sexuals, les ambicions de poder i el seu pànic al pas del temps, dues dones, la dependència de les quals oscil·la entre l'amor i l'aversió.

Normes del Sorteig:
- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, a les 9 hores.
- Tot seguit, La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu latorre@latorredelpalau.cat.
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.