La història de Castellbisbal, explicada amb diorames de clicks de playmobil

L'exposició es pot veure fins al 13 de març
L'exposició es pot veure fins al 13 de març | Foto: Aleix Mateu
La Torre
07 de març del 2016

L'exposició es pot veure fins al 13 de març Foto: Aleix Mateu


Click Pota-Roig, inaugurada per la Festa Major de Sant Vicenç, està esdevenint un autèntic èxit de públic com ho demostra el fet que, durant els sis primers dies que va estar oberta, la van visitar un total de 1.491 persones. La xifra, a hores d’ara, ja ha pujat a més de 2.000 visitants, que han pogut conèixer la història de Castellbisbal explicada per diorames de clicks de Playmobil, una de les joguines més populars de tots els temps.
 
Escenes com l’encetada a la Plaça de l’Església, el Tractor Trànsit de la Festa Major d’estiu o els Tres Tombs han cridat l’atenció de grans i petits. De fet, els 10 diorames i les 3.000 figures de Playmobil que formen part de l’exposició han atret l’interès, no només dels ciutadans de Castellbisbal, sinó també de poblacions veïnes, com ara Terrassa, Sabadell, Martorell, El Papiol, Rubí, Sant Feliu, Pallejà, Cerdanyola i Barcelona. A més, han vingut a veure la mostra des de Vic i Tarragona.
 
L’exposició Click Pota-Roig es podrà visitar fins al proper 13 de març, cada dissabte, de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores; i els diumenges, de 10.00 a 14.00 hores.
 
Trobar les set diferències i el click amagat

A banda de la visita, una altra proposta paral·lela que està tenint també una acollida molt bona és el concurs per trobar el click amagat i el joc de les set diferències.
 
La iniciativa consisteix en el següent:  els participants han d’apuntar en un full on s’amaguen els ninots músics que s’han repartit per tots els diorames de l’exposició;  també han d’especificar les set diferències que trobaran en un parell d’escenaris aparentment idèntics. Entre tots, es sortejaran diversos lots de click de Playmobil.
 
L’exposició Click Pota-Roig està produïda per la Regidoria de Cultura i compta amb el suport d’AES Clicks i Juguettos.