La Torre sorteja entrades per veure la Compañía Nacional de Danza

per La Torre, 6 de març de 2016 a les 09:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Compañía Nacional de Danza


Amb motiu del centenari de la mort del pianista i compositor Enrique Granados, la Compañía Nacional de Danza (CND) porta el proper dissabte 12 de març al Centre Cultural Terrassa un programa que inclou músiques i coreografies que posen l’artista en relació amb d’altres músics a través del llenguatge de la dansa.


La Torre sorteja una entrada doble per a l'espectacle que tindrà lloc dissabte dia 12 a les vuit del vespre al Centre Cultural.Normes del Sorteig:
- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.

- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, a les 9 hores. 
- Tot seguit La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat .
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Participació