El Terrassa FC destitueix Duque

El club egarenc fulmina l'entrenador del primer equip després de deu jornades desastroses en què només s'ha sumat dos punts dels trenta possibles | Toni Rodríguez ocuparà la banqueta

Duque va agafar el relleu de David Pirri a mitjans del mes de gener
Duque va agafar el relleu de David Pirri a mitjans del mes de gener | Foto: Terrassa FC
La Torre
04 de març del 2016
Actualitzat el 05 de març a les 8:58h

En un breu comunicat, el Terrassa FC ha anunciat oficialment aquest divendres al vespre la destitució de l'entrenador del primer equip, Jose Luis Duque. Després de la derrota davant l'Ascó, un rival directe en la lluita per salvar-se de la promoció de descens, aquest dijous, els fets s'han precipitat. De fet, els números no menteixen i el Terrassa no guanya un partit des del passat 19 de desembre, i des d'aleshores només ha sumat dos punts en deu partits.  

La junta directiva s'ha reunit d'urgència aquest divendres i s'ha optat per tornar a canviar d'entrenador. Recordem que Duque ja va substituir a David Pirri. Ara, el responsable d'intentar redreçar la situació serà el terrassenc Toni Rodríguez, tècnic del Terrassa FC 1906 de Primera Catalana, el qual ja ha dirigit l'entrenament del primer equip aquesta tarda i que serà a la banqueta en el matx d'aquest diumenge al camp del FC Vilafranca (diumenge 6 de març, 12h). Des del Terrassa FC s'ha volgut "agrair el treball i l'esforç realitzat per José Luis Duque i els seus ajudants durant aquestes darreres setmanes".

Duque, abans que ho anunciés l'entitat egarenca ja ha transmès la notícia a través del seu compte de Twitter: