La PAH frena un nou desnonament a Terrassa

Lluïsa Tarrida
04 de març del 2016
Actualitzat a les 11:54h
La PAH s'ha plantat davant del pis per evitar el desallotjament
La PAH s'ha plantat davant del pis per evitar el desallotjament | Foto: PAH Terrassa

Aquest divendres al matí estava previst un desnonament al carrer Concepción Arenal de Terrassa. Finalment però, gràcies a la pressió de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, l'execució hipotecària que afectava la família d'El Hadji s'ha aturat. La nova data fixada és l'1 d'abril. Segons informa la PAH aquesta és la tercera vegada que s'ha aconseguit aturar el desnonament.

La plataforma exigeix a l'entitat bancària BBVA que accepti un lloguer social per tal que la família pugui seguir vivint al pis. "Considerem que el que està fent el BBVA és torturar a les famílies enviant-los ordres de desnonament de manera continuada en lloc d'oferir-los una solució com és el lloguer social", afirma la PAH.

L'entitat recorda als bancs que "encara que insisteixi amb procediments judicials nosaltres sabem que tenir un sostre on viure no és cap delicte" i llencen una crítica velada cap a les administracions quan recorden que "a Terrassa i a la resta de l'Estat qui està protegint el dret a l'habitatge és la solidaritat i la gent".