La Federació de Veïns posa en marxa «Volem una #TerrassaNeta»

La FAVT demana imatges/denúncia amb l'estat de carrers i places, de contenidors i de papereres

La Torre
03 de març del 2016
Actualitzat el 04 de març a les 9:44h
Bosses de brossa escampades per la vorera
Bosses de brossa escampades per la vorera | J.M.O.

Bosses de brossa escampades per la vorera Foto: Joan Manel Oller


"No és pas cap secret, la ciutadania ho diu amb veu alta: Terrassa és una ciutat bruta. L'equip de govern no vol, o no sap, com tornar-li la dignitat i el prestigi que es mereix". Les frases són contundents. I pertanyen a la Federació d'Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT). "Peò ni les queixes del veïnatge, ni de les entitats, ni dels mitjans de comunicació, ni les croades convergents, ni el mea culpa del líder socialista han aturat aquesta situació de  deteriorament de la neteja i recollida de residus a la nostra ciutat", rebla.

Amb aquests arguments, posa en marxa una campanya, amb el hashtag #TerrassaNeta. 
"Començarem una allau d'imatges/denúncia amb l'estat de carrers i places, de contenidors i de papereres. Denunciarem que els horaris i protocols de la recollida selectiva no es compleixen, que els mitjans per la recollida són clarament insuficients i obsolets, que la manca de personal laboral és insuficient".

A més s'instarà a les entitats federades a endegar campanyes informatives sobre la recollida de residus i enfrontar l'incivisme en tots els àmbits de la convivència, especialment pel que fa a aspectes com mobiliari, gossos i brossa.