«Clau de Lluna» porta a Terrassa el rol de la dona en la història de la música

L'Òpera Collage dirigida per Joan Martínez Colàs es representarà dissabte al Casal de Sant Pere

per La Torre, 4 de març de 2016 a les 09:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dissabte 5 de març a dos quarts de deu de la nit es representarà l'espectacle Clau de Lluna de Joan Martínez Colás al Casal del barri de Sant Pere (Avda 22 de juliol 337). L'espectacle, que commemora el "Dia Internacional de les Dones 2016" tracta el rol de la dona en la història de la música fins el moment actual tot protagonitzat per dones dalt de l'escenari liderat per la Companyia Clara Schumann i artistes terrasenques en un format interdisciplinar.

Clau de Lluna, és una Òpera Collage sobre el paper de la dona en la música. Amb la paraula, la imatge i el so, Joan Martínez Colás vol aprofundir en la transcendència que la dona ha tingut al llarg dels segles en el món de la música.La feminitat ha estat la inspiració dels més destacats compositors. Amb Clau de Lluna, un grup de dones artistes ens mostren com els compositors han retratat l’esperit polièdric de la dona a través de la música.


La representació del sol i la lluna com el masculí i el femení serveixen d’excusa per aquest espectacle on descobrirem com autors tan importants com Giovanni Batista Pergolesi o W. A. Mozart han representat la dona en la seva obra.La segona part de l’espectacle es centra en la figura femenina al llarg dels segle XX i XXI, amb obres del compositor Joan Martínez Colás. 

Un dels trets diferencials de l’espectacle és la participació d’un col·lectiu de dones de Terrassa que després de fer un taller de quatre sessions s’incorporen a l’espectacle sent una autèntica vivència per elles i convertint aquella representació en única i irrepetible. 


Les entrades valen 8€ i es poden comprar el mateix dia de l'actuació o anticipadament per 5€ al Casal de Sant Pere, per e.mail o entradesbcc@gmail.com o telèfon 656.459.097.

L'espectacle està organitzat per BCC i per Monika Lao Estudi d'Arts Musicals compta amb la colaboració del Casal del barri de Sant Pere, Innova't i l'Ajuntament de Terrassa.

 

Participació