Prova pilot a l'Illa Esportiva de Castellbisbal per flexibilitzar els horaris

Durant aquest mes de març tots els inscrits a les activitats físiques i a l'Spin-Illa podran assistir-hi en horari de matí o tarda, indistintament

La Torre
04 de març del 2016
L'Illa Esportiva duu a terme, aquest mes de març, una prova pilot per valorar la possibilitat d’oferir una major flexibilitat horària a les persones inscrites a les activitats físiques generals i a les classes d’spinning. En concret, es proposa als usuaris que puguin assistir a les sessions en horari de matí o tarda, de forma indistinta.

A hores d’ara, els inscrits a aquestes activitats han d’escollir entre el torn del matí o el de la tarda i no poden canviar d’horari durant el curs. Amb el nou sistema, els usuaris únicament s’inscriuran a l’activitat que desitgin fer i, cada dia, podran assistir a la sessió que més els convingui.

Amb aquesta mesura, la Regidoria d’Esports vol afavorir aquelles persones que tenen horaris que varien en funció de l’època de l’any (com els treballadors que fan torns, per exemple), puguin assistir a les sessions de matí o tarda segons el seu interès i no hagin de perdre classes els dies que no tenen disponibilitat en l’horari que inicialment se’ls hagi assignat.

A més, la mesura pretén assegurar el màxim nombre de participants a tots els grups, ja que, com que no se’n reserven places, si una persona falta pot ser substituïda per una altra de manera que s’optimitzen els recursos sense reduir la qualitat del servei.

Valoració dels resultats

La prova pilot s’allargarà durant tot aquest mes de març però, tot i això, el proper dia 17 es farà una primera valoració del funcionament d’aquesta iniciativa. En cas que es consideri que la implantació d’aquest sistema no ha estat satisfactòria i que provoca més greuges que beneficis, s’anul·larà la prova pilot; en cas contrari, continuarà fins al dia 31 quan se’n farà la valoració definitiva.