Circ amb família a Terrassa amb esquetxos de Los Excéntricos

Torna de nou la 5a Temporada BBVA de Circ amb l’espectacle The Melting Pot Pourri

La Torre
03 de març del 2016
El proper diumenge a les set de la tarda, el trio Marceline, Sylvestre i Zaza pujarà a l’escenari del Centre Cultural Terrassa i ens mostrarà la seva darrera creació, The Melting Pot Pourri.

Una producció que combina els seus gags més divertits amb algunes de les novetats que han inclòs en el seu ampli repertori com són uns titelles que els representen a ells mateixos i que hi interactuen creant moments brillants i surrealistes.

Durant més de trenta anys de gira, Los Excéntricos han defensant amb força l’art del clown arreu del món i els ha fet mereixedors entre d’altres guardons del Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya el 2011.

Los Excéntricos van començar la seva trajectòria al carrer, des del 1975 fins al 1988, Zaza transhumava a cavall del Cirque Bidón mentre que Marceline estava de gira amb un vell camió de pizzes i Sylvestre, feia un espectacle de titelles acompanyat per la mona Rita. Al 1983, els seus camins es van creuar a Barcelona i van girar els seus primers espectacles com a duet Marceline i Sylvestre.