02
de març
del
2016
Actualitzat
a les
19:33h
Joan Zaguirre i Antonia Bruque van fundar la Pastisseria Zaguirre l’any 1976 a la rambla Francesc Macià, 252 de Terrassa. El negoci familiar continua en mans dels seus fills, i fa uns mesos van anunciat que ampliaven l'oferta amb un nou establiment a l'avinguda Abad Marcet, 45.
Zaguirre Pastisser fa elaboracions artesanes i manuals als seus propis obradors tant d’exquisides creacions de pastisseria dolça i salada, xocolates, bolleria i pa, com de productes de temporada, com ara panellets, torrons, coques.
Zaguirre aprofita per modernitzar i actualitzar la marca. Miquel Zaguirre, reconegut pastisser i mestre xocolater, deia que aquest nou punt de venda els permet actualitzar el negoci, enfocar-lo amb l’esperit més modern dels fills.
El disseny és de Pastpan Design, que ha apostat per les línies actuals i netes, del segle XXI, en certa forma acostant-se al minimalisme en els materials. L'oferta inclou de tot i més: bombons, pizzes, pa, pastisseria freda i calenta...
Zaguirre Pastisser fa elaboracions artesanes i manuals als seus propis obradors tant d’exquisides creacions de pastisseria dolça i salada, xocolates, bolleria i pa, com de productes de temporada, com ara panellets, torrons, coques.
Zaguirre aprofita per modernitzar i actualitzar la marca. Miquel Zaguirre, reconegut pastisser i mestre xocolater, deia que aquest nou punt de venda els permet actualitzar el negoci, enfocar-lo amb l’esperit més modern dels fills.
El disseny és de Pastpan Design, que ha apostat per les línies actuals i netes, del segle XXI, en certa forma acostant-se al minimalisme en els materials. L'oferta inclou de tot i més: bombons, pizzes, pa, pastisseria freda i calenta...