La farmacèutica Roche crearà 100 nous llocs de treball a Sant Cugat

La multinacional escull la seva seu catalana per instal·lar-hi una nova divisió de malalties cròniques

La filial de l'empresa farmacèutica Roche de Sant Cugat
La filial de l'empresa farmacèutica Roche de Sant Cugat | Roche
Redacció
02 de març del 2016
Actualitzat a les 11:15h
La farmacèutica Roche crearà 100 nous llocs de treball a la seva seu de Sant Cugat del Vallès. La multinacional, d'aquesta manera, duplicarà la seva plantilla al Vallès Occidental amb la instal·lació d'una nova divisió de malalties cròniques. El president i director general de Roche Diabetes Care Spain, Lars Kalfhaus, ha volgut posar en relleu “la gran aposta” que l’empresa està fent a l'Estat en el tractament de la diabetis.

Segons informa El Economista, l’empresa farmacèutica està portant a terme una reestructuració interna a nivell global amb un clar objectiu: focalitzar la seva activitat en les malalties cròniques i, en concret, la diabetis. El director del centre de Sant Cugat ha dit que l’elecció de Barcelona es deu al “pol d’atracció de talent internacional que permet portar perfils de gran nivell”.

Tal com informen, la filial Roche Diabetes també integrarà la marca global de dispositius per la medicació de glucèmia i l’empresa de desenvolupament de solucions digitals per la gestió eficient de la diabetis.