Millores en l'enllumenat de Sant Miquel Guanteres a Viladecavalls

La Torre
02 de març del 2016
Amb els nous fanals es pretén millorar la seguretat dels vianants
Amb els nous fanals es pretén millorar la seguretat dels vianants | Foto: Aj. V.

L’Ajuntament de Viladecavalls ha dut a terme en els darrers dies diverses intervencions en la xarxa d’enllumenat públic del municipi per tal de millorar-ne les instal·lacions i potenciar el manteniment preventiu com a base de la millora de les instal·lacions i la disminució d’incidències.

Entre les accions que s’ha realitzat cal destacar la reparació de l’enllumenat a Sant Miquel Guanteres, concretament al carrer Revolt i rodalies, per tal de donar resposta a algunes queixes formulades per veïns del municipi en relació a la il·luminació de la zona. 

Per aquest motiu l’Ajuntament de Viladecavalls destinarà personal del Servei de Brigada d’Obres i Serveis a realitzar comprovacions nocturnes a tot el municipi, les quals permetran realitzar un millor control de l’enllumenat i alhora afectar el mínim possible als usuaris de la via pública.

Paral·lelament aquesta setmana s’han iniciat la col·locació de 4 nous fanals a l’accés posterior dels habitatges de l’Av. Barcelona de Can Trias i s’han col·locat els pals d’enllumenat al carrer Lluís Millet per a procedir pròximament a la instal·lació elèctrica i així reforçar aquesta zona on la il·luminació era insuficient.