Detinguts dos homes per robar en una clínica dental de Terrassa

Ambdós individus tenien diversos antecedents per fets similars | En el robatori van emportar-se un ordinador portàtil, 325 euros i 240 dosis d'anestèsia

La Torre
01 de març del 2016
Actualitzat a les 18:57h
Els Mossos van realitzar la detenció el passat 25 de febrer
Els Mossos van realitzar la detenció el passat 25 de febrer | Foto: Mossos d'Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa van detenir, el 25 de febrer, dos homes de 36 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Terrassa com a presumptes autors d’un robatori amb força en una clínica dental de Terrassa.
 
Els fets es remunten al 17 de febrer quan els mossos van rebre un avís d’un robatori en una clínica dental de Terrassa. Els autors havien forçat la persiana durant la nit i després de trencar el vidre de la porta d’accés van emportar-se un ordinador portàtil, 325 euros i 240 dosis d’anestèsia.
 
Els agents de la Unitat de Policia Científica de Terrassa van adreçar-se al local per tal de fer-ne una inspecció tècnica. Després d’una anàlisi exhaustiva del lloc dels fets van trobar indicis que permetien la identificació d’un dels presumptes autors. L’home identificat tenia fins a 18 antecedents policials, set dels quals eren per delictes contra el patrimoni.
 
El passat 25 de febrer, al voltant de les 9 del matí, els agents van detenir l’autor identificat en el seu domicili. El detingut va informar als investigadors que havia entrar en el local amb un altre home a qui va acusar de ser l’únic  autor dels fets.
 
Els agents van localitzar aquesta segona persona en el seu domicili i el van detenir. L’home té 8 antecedents policials previs, dos per delictes contra el patrimoni.
 
Tots dos van passar a disposició judicial el 26 de febrer i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.