02 de març del 2016
L'egarenc Jordi Muela, dalt del podi
L'egarenc Jordi Muela, dalt del podi | Foto: CNT

L'egarenc Jordi Muela, dalt del podi Foto: CNT

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Jordi Muela va obtenir una meritòria segona posició en la modalitat open en el IV Duatló de Rubí disputat diumenge sobre unes distàncies de 10 quilòmetres de cursa a peu, 40 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres més finals de cursa a peu. La prova era també el Campionat de Catalunya Absolut de Duatló de Carretera.

Muela va aturar el crono en 2h03’16”, marca que el va situar en la 21a plaça en la modalitat elit. Fernando López (Cidade de Lugo Fluvial) va vèncer amb un temps d’1h54’08”. El club va presentar tres representants més en el capítol masculí:

102. Carlos Molina 2h14’34”
189. Carlos Díez 2h25’40”
250. Jordi Maiques 2h32’40”

El CN Terrassa Cicles Morenito també va comptar amb representació en l’apartat femení, Júlia Ortiz, que va ser 27a amb una marca de 2h56’02”, registre que li va proporcionar el triomf en categoria sub’23. La victòria en la general va ser per Elise Maury, que va aturar el crono en 2h13’57”.