Òpera d'alçada amb Jorge Juan Morata a l'Auditori de Terrassa

El tenor va oferir el seu millor registre en l'espectacle organitzat pels Amics de l'Òpera i la Sarsuela

per La Torre, 29 de febrer de 2016 a les 17:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest diumenge els Amics de l'Òpera i Sarsuela de Terrassa van presentar a l'Auditori Municipal de Terrassa un concert ofert pel tenor Jorge Juan Morata, acompanyat pel pianista italià Sergio Merletti. El concert estava dedicat a les obres del tenor i compositor del segle XLX Manuel Garcia i al compositor G. Rossini en l'aniversari de l'estrena de l'Òpera del Barber de Sevilla. 

El programa incloïa àries, tant de Garcia com de Rossini. El tenor va brillar, sobretot en les àries de rossini que són d'una dificultat extrema, tant en la dicció com la línia de cant les va resoldre de forma excel·lent, un concert molt bé equilibrat i molt encertada l'elecció de les obres a interpretar. L'acompanyament al piano també va estar a l'alçada que requeria l'ocasió, perquè tingués descans el tenor. Es van interpretar dues peces, un nocturn de Chopin i la dansa del foc de M. de Falla.


L'associació egarenca està preparant per al proper mes de novembre la representació de l'opera Carmen de Bizet, amb la soprano australiana Michelle Francis Cook, el tenor Facundo Muñoz, el baix-baríton Juan Carlos Esteve, la soprano Izíar Ortega, acompanyats de l'orquestra del Consevatori Municipal de Terrassa, dirigida per Jordi Montoliu, el cor de AOIST, i Carles Ortiz com a director d'escena.

 

Participació